Hvis du ikke kender kagen, så vil jeg stærkt anbefale, at du bager den. En god chokoladekage med topping og chokoladeglasur blandet med kokos. Mmmm... Og hvis du har smagt den før, så tåler den bestemt at gensyn.
Den du ved nok
400 gram sukker
4 æg
450 gram hvedemel
1 stang vanilje
5 spsk. kakao
4 tsk. bagepulver
3¾ dl. mælk
300 gram smeltet smør
Glasur
200 gram smør
7 spsk. kaffe
375 gram flormelis
3½ spsk. kakao
300 gram kokos
3 tsk. vanillesukker
Skrab vaniljekornene ud af vaniljestangen og mas dem sammen med en del af sukkeret. Put vaniljesukker, resten af sukkeret og æg op i en skål og pisk det godt. Mel, kakao og bagepulver blandes skiftevis med mælken i dejen. Til sidst røres det smeltede, afkølede smør i. Bages i en bradepande beklædt med bagepapir ved 190 grader i cirka 25 min.
Alle ingredienserne til glasuren puttes i en gryde og varmes, så det hele smelter sammen. Når kagen er afkølet - ikke helt kold - lægges kakaoglasur på hele overfladen.
Hvor stor portion er dette?
SvarSletDen passer cirka til en 20x30 bradepande :-)
Slet